winkel winkelte van lies winkeltjevanlies christelijke webshop webwinkel kaarten

Over mij

Mijn naam is Lisanne en samen met mijn man en onze drie kinderen wonen wij op het mooie waddeneiland Texel. Daar hebben we in 2016 een bouwval gekocht die we van boven tot onder volledig verbouwd hebben. Nou ja, mijn man heeft alles verbouwd en ik heb mij vooral met het regelwerk en de styling bezig gehouden. Nu ons huis af is is het ook helemaal naar onze zin en smaak. 

Toch verandert er regelmatig nog iets, want ik vind het heerlijk om in huis te rommelen en het gezellig te maken.

Ook de kinderkamers moeten eraan geloven. Ik vind het belangrijk dat de kinderen een fijne en gezellige plek hebben waar ze zich kunnen terugtrekken. Daar is winkeltjevanlies uiteindelijk begonnen.

Een poster voor mijn zoon ontwerpen 

Nadat bij mijn jongste zoon een wandhanger gesneuveld was, werd het tijd om iets nieuws op te hangen. Wat ik in mijn hoofd had kon ik niet vinden, daarom besloot ik om zelf een poster te ontwerpen voor op zijn kamer. Deze poster viel gelukkig in de smaak. 

Maar nu wilden mijn andere kinderen ook graag dat ik een poster voor hun zou maken en eerlijk is eerlijk, dus ook voor mijn dochter en andere zoon ging ik aan de slag. Geen straf, want ik vind dit ontzettend leuk om te doen.

Het bleef bij mij kriebelen en ik ontwierp meer posters, maar ook kaarten en zo ontstond het idee van een webshop. Tijdens het opzetten van de webwinkel verkocht ik de posters en kaarten via Instagram. Zo leuk om jullie enthousiaste reacties te krijgen en voor mij als kleine ondernemer is elke bestelling een feestje. 

Mijn hoofd zit nog vol ideeën die ik allemaal wil gaan uitwerken en zo zal er steeds meer aanbod op de webshop komen.

Houd mijn webshop in de gaten voor nieuwe producten en je kunt mij ook volgen op Instagram, daar geef ik regelmatig een kijkje achter de schermen.

Liefs Lisanne

begin webshop webwinkel hoe het begon

14 gedachten over “Over mij”

 1. Wat leuk Lisanne een eigen webshop?? Je maakt ook erg leuke creaties hoor. Ik wist niet dat je zo creatief was ?. We wensen jou veel succes met je ontwerpen en de webshop. Liefs, Louis&Henny ?

 2. wat is je webshop mooi geworden zeg!!
  Prachtige creaties.

  Heel veel succes..

  Groetjes Willie

   1. Hoi Lisanne,
    Wat een leuke webshop is het geworden! Gefeliciteerd daarmee! Ik zie al heel veel leuks! Mooi ook de christelijke kaarten en posters met mooie teksten. Daar word je toch blij van! Ik ga je webshop in de gaten houden hoor! Succes:) Leuk dat je het via Youtube deelde trouwens. Groetjes, Karin

    1. Hoi Karin,
     Dankjewel voor je lieve reactie.
     Haha, ja ik dacht laat ik het meteen maar overal delen dat de webshop eindelijk online is!

     1. Karin Groeneveld

      Groot gelijk heb je 😉 Ondertussen heb ik mijn bestelling ontvangen en ik ben er blij mee! Het uitpakken was als een cadeautje uitpakken 🙂

Reacties zijn gesloten.