gratis printable moederdagkrant moederdag free prinables

Gratis printable moederdagkrant

“Niet kijken mama” Bodi zoeft naar boven, niet veel later komt hij lachend weer beneden. Als ik vraag wat hij gedaan heeft krijg is als antwoord “Dat mag jij niet weten”

Natuurlijk heb ik wel een vermoeden, het is bijna moederdag, dus waarschijnlijk heeft Bodi het op school geknutselde cadeautje ergens verstopt in zijn kamer.

Als ik even later tijdens de was opruimen de sokken van Bodi in zijn kast leg, zie ik daar een cadeautje liggen. Ik moet lachen, want blijkbaar denkt Bodi dat ik nooit in zijn kledingkast kijk. Maar natuurlijk zeg ik niks en doe ik of ik niets gezien heb.

Moederdag

Bij moederdag hoort natuurlijk een ontbijtje op bed, heel veel kusjes en knuffels en natuurlijk de zelfgemaakte cadeautjes. Wat ik het leukste aan moederdag vind zijn de straalende gezichtjes van de kinderen op het moment dat ze een cadeautje geven. Vol spanning kijken ze hoe je het cadeautje uitpakt en wat je van het kunstwerk vindt.

Moederdagkrant

Sinds een aantal jaar krijg ik op moederdag naast de zelfgemaakte knustsels ook een moederdagkrant of een invulkaart. Hierop staan verschillende vragen voor de kinderen wat ze van mama vinden. De antwoorden zijn zo leuk om te lezen en vaak ook verrassend. Het verschil tussen de kinderen is ook altijd zo duidelijk. Waar de één alle vragen uitgebreid beantwoord volstaat de volgende met het minimale aan woorden.

Alle kaarten en moederdagkranten van de afgelopen jaren heb ik bewaart en elk jaar groeien de antwoorden met de kinderen mee. Soms lees ik alles weer eens door en dan moet ik altijd lachten om de vaak verrassende, maar grappige antwoorden die de kinderen hebben gegeven.

Gratis printable moederdagkrant

Dit jaar heb ik een gratis moederdagkrant printeble gemaakt. Die hoef je alleen nog maar uit te printen, dat kan onderaan deze blog. Daarna hoeven de kinderen alleen nog maar de vragen te beantwoorden.

Veel plezier met het lezen van de antwoorden!

Ben je nog op zoek naar een klein cadeautje voor moederdag? Hier vind je verschillende kleine cadeautjes speciaal voor mama of oma.

De moederdagkrant is alleen bedoelt voor privégebruik. Op de moederdagkrant heerst auteursrecht en deze mag niet zonder toestemming gebruikt worden voor commerciële doeleinden.
Wel vind ik het leuk als je de moederdagkrant deelt via sociale media en vergeet mij dan niet te taggen.

moederdag moederdagkrant moederdagidee tip cadeautje

Download hier je gratis printable moederdagkrant