cadeautjes onder 5 euro goedkoop cadeautje ideeen vijf

Cadeautjes onder 5 euro

Ben je op zoek naar cadeautjes onder 5 euro? Een cadeautje hoeft niet altijd groot en duur te zijn. Het is de aandacht die je er aan besteedt. Met een kleinigheidje en een persoonlijk berichtje kun je iemand blij verrassen.

Cadeautjes onder 5 euro

Hieronder staan een aantal leuke kleine cadeautjes onder 5 euro. Het zijn cadeautjes waar je echt wat aan hebt en ze passen ook nog eens allemaal door de brievenbus, op deze manier kun je het cadeautje makkelijk opsturen.

Kaarsenhouder

Kaarsen kun je nooit genoeg van hebben, dus met een mooie kaarsenhouder zit je altijd goed. Een mooie kandelaar maakt het huis gezellig.

Leuk om te geven in combinatie met een kaars of combineer verschillende kleuren en vormen kandelaars met elkaar voor een gezellig pakketje.

jesmonite kandelaar kandelaars kaarsenhouders kaarsenstandaaards pastel uniek goedkoop kaarsenhouder kaarsenstandaard bestellen online kopen webshop winkeltjevanlies uniek handgemaakt cadeautje

Sleutelhanger

sleutelhanger tienduizend redenen tot dankbaarheid hout houten kopen bestellen webshop online winkeltjevanlies

Een sleutelhanger heeft iedereen nodig, daarom is dit niet alleen een leuk cadeautje, maar ook nog eens handig. In de webshop vind je verschillende sleutelhangers. Bijvoorbeeld deze sleutelhanger met de tekst: Tienduizend redenen tot dankbaarheid.

Je kunt de sleutelhanger inpakken in een klein cadeauzakje of geef de sleutelhanger in combinatie met een (cadeau)kaartje. Op deze manier kunt je een persoonlijk berichtje aan je cadeautje toevoegen.

Of deze leuke zwarte sleutelhanger met een wit hartje en een kaart.

Bij deze sleutelhanger ontvang je meteen een kaart. Op deze mannier kun je een persoonlijk berichtje aan je cadeautje toevoegen.

kaart met cadeautje sleutelhanger hartje postcadeautje brievenbuscadeautje winkeltjevanlies webshop online kopen bestellen

Notitieblok met pen

.

cadeautje kadootje notitiblok pen je bent geliefd voordelig goedkoop voordeelset online kopen bestellen webwinkel winkeltjevanlies.pngoudfolie

Vergeet nooit meer iets, want al je notities kun je in een leuk notitieblokje opschrijven. Een mooi notitieblok met bijpassende pen kun je standaard op de tafel laten liggen. Zo kun je meteen opschrijven welke boodschappen je nog moet halen of dingen die je niet wilt vergeten.

Dit setje is al mooi ingepakt, zo heb je meteen al een leuk cadeautje om te geven.

Katoenen tas

Deze handige tas kun je overal voor gebruiken, van boodschappen tot een dagje strand. De tas kun je klein opvouwen en zo makkelijk bij je stoppen. Ideaal, want zo hoef je nooit meer een plastic tasje te kopen. Dat is ook nog eens goed voor het milieu.

tas katoen zwart neutraal handig canvas online canvastas kopen bestellen zwarte webwinkel

Houten kaartenhouder

kaartenstandaard houten kaartenhouden kaarten houder kaart woonkaart

Deze handgemaakte houten kaartenhouder staat mooi in het interieur. Je kunt er je mooiste kaarten inzetten, maar ook leuk is het om er een foto in te zetten.

Kaarsen

Met een kaars zit je altijd goed. Een mooie kaars geeft gezelligheid aan het interieur. Je kunt verschillende kaarsen met elkaar combineren. Wil je nog een persoonlijk berichtje toevoegen? Dan kun je een kaars samen met een (cadeau)kaartje geven.

kaarsen dip dye nude paars lilia goud ligt roze stippen dots kaars goud gouden kopen bestellen winkeltjevanlies webshop

Potlood of pen met cadeaukaartje

je bent geliefd setje potloot minikaartje minikaart label online kopen bestellen

Een pen of potlood komt altijd van pas. Kies voor een pen of potlood met een mooie boodschap. Wil je nog een persoonlijke boodschap schrijven? Dan kun je ervoor kiezen om er een cadeaukaartje aan te hangen waar je een lief berichtje op schrijft. Of stop een pen/potlood samen met een kaartje in een transparant cadeauzakje, doe er een mooi lintje om en je hebt een leuk cadeautje om te geven.

Hopelijk heb je wat leuke ideetjes op gedaan.

Hopelijk heb ik je wat ideeën kunnen geven voor cadeautjes onder de 5 euro .

Wist je dat ik je cadeautje ook rechtstreeks kan versturen? Dit kun je aangeven bij bestelnotities, dan zorg ik dat alles mooi verpakt wordt. Bestel je er een kaartje bij dan schrijf ik daar gratis een door jou doorgegeven boodschap op.

Cadeautjes onder de 5 euro vijf goedkope kadootjes cadeautje kadootje kado cadeau geven