Christelijke kaarten christen kaart kaartje bemoedigingskaarten hip eigentijds uniek origineel blog geloven christelijk volger Jezus bijbel

Christelijke kaarten met een hip tintje

“Hmm doe dan deze maar” zeg ik terwijl ik een kaartje uit een rek pak. Nog helemaal zeker ben ik niet van de kaart, maar ondertussen voel ik mij ietwat opgelaten, want alle rekken in de winkel met christelijke kaarten heb ik al meerdere keren bekeken. Ik zoek namelijk een mooie christelijke kaart, maar zoals wel vaker heb ik nogal specifiek in mijn hoofd zitten wat ik wil, dat maakt de zoektocht natuurlijk niet makkelijker. Uiteindelijk loop ik de winkel uit met weliswaar een christelijk kaartje, maar toch niet helemaal de kaart waar ik eigenlijk naar op zoek ben.

Wanneer stuur je een christelijke kaart?

Er zijn genoeg gelegenheden te bedenken wanneer je een christelijk kaartje kunt sturen, zowel blijde als verdrietige momenten.

Je kunt een kaart sturen om iemand te bemoedigen. Het kan dan wel eens lastig zijn om de juiste woorden te vinden. Een mooie bijbeltekst op een kaart is dan een fijne manier om iemand laten weten dat je aan diegene denkt. Op deze manier is het een bemoedigingskaart met een bijbeltekst die hoop, bemoediging, vertrouwen of juist rust geeft.

Soms helpt een bijbeltekst je door een moeilijke periode heen. Een kaart met een mooie boodschap kan je helpen herinneren dat God er altijd voor je is en altijd voor je zorgt.

Er zijn ook blijde gebeurtenissen waarin je iemand wil feliciteren. Als iemand zich laat dopen of als er een kindje wordt opgedragen. Dat zijn feestelijke momenten, ook dan is een mooi kaartje leuk om te geven die past bij de gebeurtenis.

christelijk kaartje kaarten kaart online kopen bestellen christelijke webshop webwinkel cadeautjes

Kaarten in het interieur

De christelijke kaarten in Winkeltjevanlies zijn ontworpen met het idee dat je de kaarten ook in je interieur kunt neerzetten of ophangen. Je kunt een losse kaart ophangen met je favoriete bijbeltekst of combineer verschillende kaarten met elkaar.

Natuurlijk gaat het bij de christelijke kaarten in de eerste plaats om de boodschap. Een mooie bijbeltekst waardoor je mag weten dat God altijd bij je is, dat Hij voor je zorgt. Dat neemt niet weg dat het fijn is als een kaart jou smaak heeft en daardoor uitnodigt om in je interieur neer te zetten. Zo mag je elke keer, als je de kaart ziet staan, bemoedigd raken door de boodschap op de kaart.

Alle kaarten van Winkeltjevanlies hebben een hip en eigentijds ontwerp. Het soort kaart waar ik naar op zoek was in de winkel en zoals wel vaker als ik niet kan vinden wat ik zoek, dan ga ik zelf aan de slag, haha.

christelijke kaart kaarten christelijk bijbeltekst bijbel je bent een parel in Gods hand interieur kaart webwinkel winkeltjevalies

Geschikt voor iedereen

Door de kaarten een eigentijds ontwerp te geven maakt het dat de kaarten geschikt zijn voor zowel christenen, maar hoop ik dat de drempel om een christelijke kaart naar een niet christen te sturen lager zal zijn.

Uiteindelijk is mijn hoop en mijn gebed dat de christelijke kaarten in de webshop bij de juiste mensen terecht zullen komen. Dat de kaarten tot bemoediging zullen zijn en helpen om Gods wil te doen en op Hem te vertrouwen.

Klik hier om alle christelijke kaarten te bekijken.